teman

Wednesday, 1 January 2014

moments 2013..byeee!

Hari ini adalah hari terakhir bagi tahun 2013..
Aku nak post blog gak untuk hari terakhir di abad tahun ni..hahahhahah...

~ Buat keluarga tecinta dan segalanya bagi aku, kamu semua lah yang paling terbaik dan paling aku percayai dalam hidup aku, dan kak ngah aku, kau lah tempat aku buat pinjaman loan dan muntahkan segala masalah aku kat office dan perkara yang berkaitan dalam hidup aku...Nak salam peluk cium mak, abah, adik-adik, akak, abang!..ngeeeeeeeeee..

~ Kepada sahabat, yang selalu anggap aku ni best friends forever korang, terima kasih sebab sudi kawan  dengan aku dan sabar dengan kerenah aku ni yang kadang kala atau ada masa emo telebih..hihihihihi..Dan jika kita terpisah aku harap korang jangan lupakan aku yekkk...muahhhh..

~ adakah kawan dan sahabat lain??maybe..hihihihi..kepada kawan kawan yang kurang rapat dengan aku, Aku nak mintak maaf kalau sesekali tejumpa aku tegur dan setiap patah pekataan aku tu dari segi tuturkata atau perbuatan buat korang terasa dalam diam tanpa pengetahuan aku..aku mintak maaf, mungkin masa tu aku nak bergurau...

~ Dalam dunia ni semua orang ada musuh, percayalah!...hihihihihi..sebab kita manusia ni tak sempurna..Kepada musuh musuh aku, cukup lah serang aku..Aku dah taknak gaduh ngan ko dah harap tahun 2014 kira 0-0 dan ku harap kita takkan pernah bersua, dan ku mohon ampun sangat2 pada kau, jika aku yangs alah dalam semua perkara tu...Dan Aku nak terima kasih dekat kau sebab kau buat aku lebih pandai menilai seseorang dan lebih tabah.

~ Jika ada orang yang sayang aku..terima kasih..lup u more!!!!...

~Apa apa pun tahun 2013 ni banyak moment yang aku tak dapat lupakan..Terima kasih menceriakan hidup aku pada abad 2013..ini..

=> Alhamdullilah..rezeki bertambah..dan benda yang ku angan-angan jadi kenyataan walaupun hanya sementara..

~