teman

Thursday, 9 August 2012

raya ooo..raya..


  Assalamualikum

lagi seminngu kita nak sambut "hari raya " bagi yang beragama islam..:)

yepiiiiiiii!!!....waaaaaaa...kelasss ko nad!.mengalahkan budak-budak jew...alaaaaa..apa salahnya..happy kan diri dikala petang-petang yang dingin ni!...

sambil-sambil tu, semua lagu raya aku putarkan...layannnnnnnnnn....:)

sebenarnya aku nak share lagu raya kat entry aku,tapi tak boleh,dah putus asa aku tunggu...then keputusannya..malas nak tunggu....

Dan satu lagi perkara aku nak share,aku happy sebab kawan aku sorang ni join semula blogger!..Welcome!!..:)
leh baca,menbaca!..hahahahhaah...

2 comments:

  1. hehehhee thanks nad cayam ehhehehe ;)
    u r always be my shoulder ;)
    skunk nak terjemahkan then ley wat novel lak hehehehhe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. WEL DEAR!

      TAKPA ASAL KO SENANG HATI..:)

      Delete