teman

Wednesday, 10 October 2012

Majlis pertunangan "baby" dan reunion!.:)

                                                                   Assalamualikum

Aku paling tak sabar nak share dengan korang tentang majllis petunanggan kawan baik aku ni...Dia betunang pada 07.10.2012 (Ahad).

Agak meriah jugak la.,sebab dia anak perempuan bongsu,majlis petunangan seperti majlis kahwin lak..hahhahah (terover lak ko baby)!...:)

Reunion tu,kira aku ,bum +  jimmy, azy ,baby dan aris..sebab ramai yang tak dapat menghadirkan diri!,..walaua apa-apa pun tetap happy!...:)dapat jumpa kawan2..:)

Alkisahnya, pejalanan yang mengambil masa lebih kurang 2 jam lebih ni, konon- konon nak koivoi bersama bum & jimmy (laki bini) kat tol temerloh,tapi aku sepakat dengan aris untuk gerak slow-slow,sebab aku ni kan pemandu yang bekhemah..hahhahaha..so pejalanan itu diteruskan taknpa jimmy & bum!.
dipertengahan jln untuk menuju ke destinasi (pekan) aku singgah ambik azi,dan pejalanan diteruskan di tempaty yang dituju,dan..akhirnyaaaaa...sampai jua!...
Gedik nampak Bum ,Sebab tak sabar nak tgok peyut dia yang dah preg!..hahahaha..kiteorang paling excited nak tgok perut dia!...hahahahhahaha....

ok..ok..aku share pic ngan kowang!..:)

----> boo-at baby: semoga bekakalan petunangan ko dan eddy,sampai ke jinjang pelamin..amin!..



aku dan azy...mmmm..model!..:)


fuyoooooooo..nak ambik berkat kot!..mana tau pasni..time saya lak...hahahha



eh,..eh..bedoa pun sempat snap pic lai..:)



Kami!...aku,baby,aris,azy

waaaaaaaa..muka-muka happy ni..:)












3 comments:

  1. pehal gambar xdpt tgk..myampah tul :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apasal lak tak boleh tgok!..hihiihihih..
      ada je pic tu!...:)...mmmmmmmmmmm/.
      takd arezeki nak tgok kot.!..hahahaha

      dgr citer kakak bb ko nak kahwin bulan 2!..:)..~peace!

      Delete
    2. lalalalalalalalallala..jangan cemburu~

      Delete