teman

Monday, 29 October 2012

WOW!..Tranformasi

                                                           Assalamualaikum

hiihihhiihihi....
Ada nampak perubahan tak???
mmmmm,yang baru kunjung blog ni,memang tak perasan,yang selalu tinjau,pasti perasan,kalau dulu comot,skung ni ok la..hahahha.(perasan je lah aku ni,macam la ada yang nak baca blog aku ni!!..)..ok..ok..takpa-takpa,kalo takda yang kunjung,takdalahlah follower aku bertambah kan..kan..kan..hahahahhaha...

Ok..aku ambik masa selama 4 hari la gak,nak setting menda-menda ni,sampai tido kol 3 pagi pun ada,Sebab salah settng,meyebabkan semua tempalte bertindih,memang time tu sakit pale aku dibuatnya..kalau mata takyah cakap la,lagi sakit..Sakit nak tengok,blog yang compang - compeng ni!!..Tapi sekarang ok la sikit,cuma nak tkar background ni,tapi tak boleh la!..Masalah betul..yang ni dah banyak kali try!..tapi error!...

Ada sapa-sapa boleh bantu saya tak??/anyone!...

Bantulah aku untuk background ni!....hiihihihihi...

4 comments:

  1. keep it up sister. jangan putus asa

    ReplyDelete
  2. Wah ! Entri Yang Menarik (◕‿◕✿)

    Jom Follow Blog Ni (!) Sekaligus , Baca/Komen Entri Misteri : Pocong Pandai Nyanyi Lagu Kosong Najwa Latif Ni Kalau Sudi :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/10/misteri-pocong-pandai-nyanyi-lagu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik fie..:tq!..:)..

      (◕‿◕✿)

      akan ku follow!...:)..weeeeeeeeee

      Delete